a studio logo-1

Modern klassisk villa för en ung familj

I denna eleganta villa från början av 1900-talet bor en ung familj.

Under arbetet med detta projekt försökte vi hålla alla ursprungliga arkitektoniska detaljer i harmoni med den moderna designen.

Vår uppgift var att designa bottenvåningen med en total yta på 300 kvm.

  • Tjänster som tillhandahålls: Inredning med mindre strukturella förändringar.
  • Rum: Hela bottenvåningen: kök, matsal, vardagsrum, entré, storslagen foajé, gästtoalett.
  • Omfattningen av arbetet:  3D-interiörkoncept.

Modern klassisk villa för en ung familj

I denna eleganta villa från början av 1900-talet bor en ung familj.

Under arbetet med detta projekt försökte vi hålla alla ursprungliga arkitektoniska detaljer i harmoni med den moderna designen.

Vår uppgift var att designa bottenvåningen med en total yta på 300 kvm.

  • Tjänster som tillhandahålls: Inredning med mindre strukturella förändringar.
  • Rum: Hela bottenvåningen: kök, matsal, vardagsrum, entré, storslagen foajé, gästtoalett.
  • Omfattningen av arbetet:  3D-interiörkoncept.

Modern klassisk villa för en ung familj

Vi har gjort om utrymmet som för närvarande används som ett kök till en daglig entré. Det gav oss en möjlighet att flytta köket till ett större rum. Vi placerade ett specialdesignat butlerskafferi vid ingången till det nya köket. Det fungerar som en förberedelseplats under fester och middagar.

Vi föreslog specialdesignade garderober med glamorösa tonade spegeldörrar till entrén som förvaringslösningar.

Modern klassisk villa för en ung familj

Vi har gjort om utrymmet som för närvarande används som ett kök till en daglig entré. Det gav oss en möjlighet att flytta köket till ett större rum. Vi placerade ett specialdesignat butlerskafferi vid ingången till det nya köket. Det fungerar som en förberedelseplats under fester och middagar.

Vi föreslog specialdesignade garderober med glamorösa tonade spegeldörrar till entrén som förvaringslösningar.

Modern klassisk villa för en ung familj

Det nya köket är ett rymligt, elegant utrymme fullt utrustat för matlagning, lätta familjemåltider och förfester. Spisen är från La Cornue Chateau-serien med extra grillplatta.

Vår specialdesignade köksö innehåller diskho, inbyggd diskmaskin och gott om förvaring för köksartiklar. Bänkskivan är gjord av en kolonial granitplatta.

Väggarna är täckta med handmålade väggmålningar från De Gournay La Chasse de Compiegne.

Modern klassisk villa för en ung familj

Det nya köket är ett rymligt, elegant utrymme fullt utrustat för matlagning, lätta familjemåltider och förfester. Spisen är från La Cornue Chateau-serien med extra grillplatta.

Vår specialdesignade köksö innehåller diskho, inbyggd diskmaskin och gott om förvaring för köksartiklar. Bänkskivan är gjord av en kolonial granitplatta.

Väggarna är täckta med handmålade väggmålningar från De Gournay La Chasse de Compiegne.

Modern klassisk villa för en ung familj

Vid sidan om köket placerade vi matsalen med en kombination av moderna och traditionella möbler.

Det stora matbordet för 10 personer, är perfekt för dagliga måltider för hela familjen och för de större middagsfesterna.

Den öppna spisen är gjord av mörk marmor och är ett originalinslag i huset.

Två stora fönster med franska dörrar i mitten vetter mot trädgården och med en öppen terrass.

Matsalen är i direkt anslutning till kök, vardagsrum och den stora foajén.

Modern klassisk villa för en ung familj

Det långa och smala vardagsrummet var visuellt uppdelat i 3 zoner. En sittgrupp, en TV-del och ett bibliotek/hemmakontor.

Sittgruppen med traditionella möbler är samlade runt det kundanpassade soffbordet  från A Studio’s  Thor-kollektionen.

TV-delen har en stor modern hörnsoffa som passar för hela familjen och vännerna.

Modern klassisk villa för en ung familj

Biblioteket/hemmakontoret är visuellt separerat från övriga delen av vardagsrummet med bokhyllor i mörkt trä. Det skapar omedelbart en stämningsfull, maskulin atmosfär. Ett perfekt utrymme för hemmakontor och privata möten.

Modern klassisk villa för en ung familj

Den stora foajén är ett utrymme för att välkomna gästerna. Foajén har ett bågformat burspråk som vi gjorde om till ett uterum med exotiska träd och växter.

Gästtoaletten var utrymmet som krävde några strukturella förändringar från den ursprungliga layouten. Vi lyckades göra den större och omvandla den till ett glamoröst gömt skattrum. Väggarna är täckta av Schumacher Little Tuscany väggmålning.

De specialtillverkade franska spegeldörrarna upprepar utseendet på de övriga dörrarna i huset.

Modern klassisk villa för en ung familj

Den stora foajén designades som ett imponerande öppet utrymme och som fortfarande erbjuder privata zoner.

A Studio’s kundanpassade väggspegel från Aphrodite-kollektionen ger storhet och glitter vid ankomsten.

Uterrummet har flera rottingbänkar för mer privata samtal.

Modern klassisk villa för en ung familj

Vid sidan om köket placerade vi matsalen med en kombination av moderna och traditionella möbler.

Det stora matbordet för 10 personer, är perfekt för dagliga måltider för hela familjen och för de större middagsfesterna.

Den öppna spisen är gjord av mörk marmor och är ett originalinslag i huset.

Två stora fönster med franska dörrar i mitten vetter mot trädgården och med en öppen terrass.

Matsalen är i direkt anslutning till kök, vardagsrum och den stora foajén.

Modern klassisk villa för en ung familj

Det långa och smala vardagsrummet var visuellt uppdelat i 3 zoner. En sittgrupp, en TV-del och ett bibliotek/hemmakontor.

Sittgruppen med traditionella möbler är samlade runt det kundanpassade soffbordet  från A Studio’s  Thor-kollektionen.

TV-delen har en stor modern hörnsoffa som passar för hela familjen och vännerna.

Modern klassisk villa för en ung familj

Biblioteket/hemmakontoret är visuellt separerat från övriga delen av vardagsrummet med bokhyllor i mörkt trä. Det skapar omedelbart en stämningsfull, maskulin atmosfär. Ett perfekt utrymme för hemmakontor och privata möten.

Modern klassisk villa för en ung familj

Den stora foajén är ett utrymme för att välkomna gästerna. Foajén har ett bågformat burspråk som vi gjorde om till ett uterum med exotiska träd och växter.

Gästtoaletten var utrymmet som krävde några strukturella förändringar från den ursprungliga layouten. Vi lyckades göra den större och omvandla den till ett glamoröst gömt skattrum. Väggarna är täckta av Schumacher Little Tuscany väggmålning.

De specialtillverkade franska spegeldörrarna upprepar utseendet på de övriga dörrarna i huset.

Modern klassisk villa för en ung familj

Den stora foajén designades som ett imponerande öppet utrymme och som fortfarande erbjuder privata zoner.

A Studio’s kundanpassade väggspegel från Aphrodite-kollektionen ger storhet och glitter vid ankomsten.

Uterrummet har flera rottingbänkar för mer privata samtal.

Se videon nedan för mer information.